17/9/10

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΓΑΛΑ" ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ

 Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 9 το βράδυ 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΓΕΡΑΚΑ
Θεατρικό έργο «Το Γάλα» 
 Μια από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων χρόνων «Το γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη με το θίασο της Άννας Βαγενά, που παίζεται για τρίτο συνεχή χρόνο, θα παρουσιαστεί στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Γέρακα, στις 19 Σεπτεμβρίου 2010.
Μια συγκλονιστική ιστορία – μαρτυρία, με εξαιρετικές συγκρούσεις, μοναδικές κορυφώσεις, ταυτόχρονα γεμάτο ελπίδα, που κάνουν το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη ίσως το σπουδαιότερο νεοελληνικό έργο των τελευταίων χρόνων.
 Το έργο, παίχτηκε για τρεις συνεχείς χρονιές, με τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλες σχεδόν πόλεις της Ελλάδας. Το έχουν παρακολούθησει πάνω από 100.000 θεατές. Επίσης η παράσταση ήταν υποψήφια για πέντε θεατρικά βραβεία κοινού του περιοδικού «Αθηνόραμα», (περίοδος 2007-2008) και απέσπασε βραβείο καλύτερης παράστασης και καλύτερης γυναικείας ερμηνείας.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 
 Σκηνοθεσία: Άννα Βαγενά Σκηνογραφία: Γιάννης Βάμβουρας (πάνω σε μια ιδέα της Άννας Βαγενά) Φωτισμοί : Αλέκος Αναστασίου Μουσική επιμέλεια : Άννα Βαγενά Βοηθός Σκηνοθέτη : Ελένη Πολιτοπούλου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου