1/9/10

ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ




Δελτίο Τύπου για τον Απολογισμό Πεπραγμένων 2010 στις 9/7/2010


ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΑΚΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

12/7/2010

Την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010 έλαβε χώρα ο Απολογισμός Πεπραγμένων του Δήμου Γέρακα στο πλαίσιο της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Η συνεδρίαση έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου και χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη προσέλευση των δημοτών.

Συμμετέχουμε στην διαμαρτυρία κατά της φόλας στα αδέσποτα




Επεκτείνουμε το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων

Ο Δήμος Γέρακα επεκτείνει την κατασκευή της αποχέτευσης στους κεντρικούς αγωγούς της οδού Μιλτιάδου (παραδόθηκαν πρόσφατα από την Ε.Υ.Δ.Α.Π.) με νέα μελέτη ύψους €1,2 εκ. στις παρακάτω οδούς:
Μνησικλέους, Σωκράτους, Φιλίππου, Ξενοφώντα (από Κλεισθένους έως Αριστογείτονα), Αναξαγόρα, Σόλωνος, Αριστοτέλους (από Μιλτιάδου έως Ξενοφώντα), Πλάτωνος, Αλκινόου, Ευκλείδου.
Το έργο κατασκευάζεται με πόρους του Δήμου Γέρακα.

Πιέστε για  μεγέθυνση

6 σημεία ελεύθερης ασύρματης πρόσβασης στο internet από τον Δήμο Γέρακα

Wi-fi Hot spots - Ελεύθερη πλοήγηση στο διαδίκτυο

Από τις 15 Απριλίου τίθεται σε λειτουργία η ελεύθερη ασύρματης πρόσβαση στο internet σε 6 κεντρικά σημεία του Δήμου Γέρακα.

Για να μπορούν να έχουν όλοι οι δημότες ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο ο Δήμος μας εφαρμόζει ευρυζωνικές υπηρεσίες με τη χρήση δικτύων υψηλών ταχυτήτων.

Ανανέωση της Σύμβασης μεταξύ του Δ. Γέρακα και της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας

Δελτίο Τύπου

2/2/2010

Μετά την ιδιαίτερη επιτυχία που έχει σημειώσει η συνεργασία του Δήμου Γέρακα με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία για την προστασία των αδέσποτων ζώων της πόλης, ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζούτσος σε συνάντηση που είχε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010 στο Δημαρχείο Γέρακα με τη Διευθύντρια της Φιλοζωικής κα Ελένη Αλεξανδρή, ανανέωσε τη σύμβαση συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και για το 2010.