29/9/10

"ΕΓΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ" - ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Η ΕΡΓΑΝΗ" ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ



Την Κυριακή στις 26 Σεπτέμβρη, στα πλαίσια του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2010, ο Σύλλογος Γυναικών Γέρακα "Η ΕΡΓΑΝΗ", παρουσίασε ένα αφιέρωμα στην Ελληνίδα - Σύμβολο από την Αρχαιότητα μέχρι και σήμερα  στο Πολιτιστικό μας Κέντρο με θέμα

"ΕΓΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ"
.
"Πρόεδρος Συλλόγου
Ρούλα Σκαλκώτου"
Προλογίζοντας την Εκδήλωση, η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ρούλα Σκαλκώτου, ανάμεσα στ' άλλα τόνισε:
"Απόψε, θα έχετε καταλάβει, θα μιλήσουμε αποκλειστικά και μόνον για γυναίκες. Θα μπορούσαμε ν' αναφερθούμε στις γυναίκες που αγαπάμε ή μισούμε, που έχουμε ως παράδειγμα προς μίμηση ή προς αποφυγήν, τις μαμάδες μας, τις γιαγιάδες μας, τις αδελφές, τις κόρες, τις γυναίκες της ζωής μας, τις όμορφες τις άσχημες, τις κοντές τις ψηλές, τις γυναίκες της καθημερινότητας, τις γυναίκες της διπλανής πόρτας ...ότι κι αν είναι ... οι γυναίκες είναι η ίδια η ζωή ... όμως επειδή δεν θέλουμε να πλήξετε, θα ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και θα σας πούμε μια μικρή ιστορία για την γυναίκα ανά τους αιώνες. Φυσικά ξέρουμε καλά ότι ούτε καν θ' αγγίξουμε τις γυναίκες που μέσα σ' αυτό το χρονικό διάστημα πέρασαν και άφησαν το σημάδι τους πάνω σ' αυτή τη γη.
Θα κάνουμε λοιπόν μια επιλογή, που θα χωρέσει στην μικρή μας σκηνή και στις ακόμα μικρές δυνατότητές μας. Και βεβαίως θα παρακαλέσουμε να είστε ιδιαίτερα επιεικείς μαζί μας, δηλαδή μην περιμένετε πράγματα και θαύματα ... εμείς είμαστε απλώς οι γυναίκες του Γέρακα. Με αυτήν την πολύ απλή και καθημερινή μας ιδιότητα, σας απλώνουμε το χέρι και σας καλούμε να αναζητήσετε μαζί μας την γυναίκα ..."
Δήμαρχος Γέρακα Αθανάσιος Ζούτσος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου