2/9/10

Υποδομές και αθλητικές δράσεις στον Δήμο Γέρακα

Ο αθλητισμός αποτελεί μια δραστηριότητα με πολλά και σπουδαία οφέλη για τη ζωή μας. Μας δίνει υγεία, μας διασκεδάζει και μας ψυχαγωγεί. Παράλληλα ενισχύει την προσωπικότητα και καλλιεργεί τον χαρακτήρα των παιδιών διδάσκοντάς τους το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, κρατώντας σε ασφαλή απόσταση τις "κακές επιρροές" της εποχής μας.


Μια υγιής κοινωνία στηρίζεται σε γερά θεμέλια. Έτσι, επιδιώκουμε να προσφέρουμε στα μικρά παιδιά τα εφόδια που θα τους επιτρέπουν να καλλιεργούνται και να διακρίνονται μέσα από τον αθλητισμό. Αυτό το επιτυγχάνουμε με τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Γέρακα και με τα πολλά αθλητικά προγράμματα που διεξάγονται σε αυτές από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου μας.

Θέλουμε ο αθλητισμός να γίνει ο φάρος που θα προσανατολίζει τους νέους και θα προβάλλει τα ολυμπιακά ιδεώδη, τον συναγωνισμό, τη φιλία, τη συναδέλφωση και το "ευ αγωνίζεσθαι". Επιδιώκουμε να παρέχουμε στους μικρούς Γερακιώτες τα απαραίτητα μέσα για να απασχολούνται δημιουργικά και να αποκτήσουν εφόδια για το μέλλον τους.

Ανάμεσα στα άλλα, στηρίζουμε τις αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενούνται στην πόλη μας διότι δίνουν την ευκαιρία στις ομάδες μας να αγωνίζονται και στους νεαρούς αθλητές να γεύονται τη χαρά της συμμετοχής σε σημαντικές διοργανώσεις και το χειροκρότημα του κοινού για την προσπάθεια τους.

Σήμερα, ο Δήμος Γέρακα είναι σε θέση να παρουσιάσει μια σειρά από αθλητικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους, με ποικιλία αθλημάτων και δραστηριοτήτων που αρμόζουν σε σύγχρονο ευρωπαϊκό αθλητικό περιβάλλον και προσκαλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν.

Αξιοποιώντας τις πλούσιες υποδομές του Δήμου Γέρακα, το δημοτικό κολυμβητήριο με πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, το κλειστό γυμναστήριο καλαθοσφαίρισης, το Κλειστό Γήπεδο Χειροσφαίρισης, τα υπαίθρια γήπεδα αντισφαίρισης και καλαθοσφαίρισης που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της πόλης, το γήπεδο ποδοσφαίρου προδιαγραφών Β' Εθνικής κατηγορίας και το γήπεδο πετοσφαίρισης καθιστούμε τον Γέρακα επίκεντρο του αθλητισμού στην Ανατολική Αττική.

ΠΗΓΗ: http://www.gerakas.gr/
ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΑΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου