1/10/10

¨ΑΓΑΠΗΣ ΛΟΓΙΑ" ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

"ΑΓΑΠΗΣ ΛΟΓΙΑ"

Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γέρακα φιλοξένησε την Τετάρτη 29/09, τη Συναυλία - Μουσική Αναδρομή "ΑΓΑΠΗΣ ΛΟΓΙΑ". Πλακιώτικα Μαντολίνα και κιθάρες συνόδευσαν λυρικές φωνές σε ένα απάνθισμα από μεγάλες στιγμές της ελληνικής μουσικής, απ' τις αρχές του εικοστού αιώνα με το μεσουράνημα τις ελληνικής οπερέτας, έως το τέλος της δεκαετίας του '50 με τις αξέχαστες κινηματογραφικές επιτυχίες του Μιχ. Σουγιούλ. Η ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμα του Δήμου μας για μια ακόμη βραδιά πολιτισμού ήταν μεγάλη και η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου γέμισε προς ικανοποίηση όλων.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι βασικοί συντελεστές της εκδήλωσης, τραγουδιστές Μαριέττα Δελώτη και Κωνσταντίνος Τζέμος καθώς και η πιανίστα Ιουλία Τζαννετουλάκου κατάγονται από τους Δήμους Παλλήνης, Γέρακα και Ανθούσας αντίστοιχα. Αναπόφευκτος λοιπόν ο συνειρμός μιας εκδήλωσης "Καλλικρατικού" χαρακτήρα και η ευχή για σύμπνοια και παράλληλη πορεία των Δήμων μας στο μέλλον.
 

O Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δήμου Γέρακα έκλεισε με επιτυχία ανάλογη με εκείνη που συνόδευσε τις προηγούμενες εκδηλώσεις του.
 

Η λήξη του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2010 δεν σημαίνει παρά την έναρξη ενός πολιτιστικού χειμώνα και ο Δήμος Γέρακα δεσμεύεται να πρωτοστατήσει και φέτος στα πολιτιστικά δρώμενα, διοργανώνοντας ποιοτικές εκδηλώσεις για όλους.



Γ. ΔΑΒΑΡΗΣ, Δ. ΚΑΡΚΟΥΛΙΑΣ, Ν. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, Φ. ΑΒΑΡΚΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΡΑΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΟΥΤΣΟΣ

ΙΟΥΛΙΑ ΤΖΑΝΕΤΟΥΛΑΚΟΥ

ΜΑΡΙΕΤΤΑ  ΔΕΛΩΤΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΤΖΕΜΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου