6/11/10

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 07/11/2010


.


Φίλες και φίλοι ,

Φτάσαμε στο τέλος ενός ακόμα προεκλογικού αγώνα . Σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για όλους μας και με τις μεγάλες και σημαντικές αλλαγές που έγιναν στην τοπική αυτοδιοίκηση ( Καλλικράτης ) καλούμαστε αύριο να εκλέξουμε τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι θα αναλάβουν να τύχες των τοπικών μας κοινωνιών.

Θέλω να προτρέψω όλους σας να πάτε στις κάλπες και να δώσετε με την ψήφο σας την δύναμη και την δυνατότητα σε αυτούς τους ανθρώπους να σας εκπροσωπήσουν άξια στο κάθε Δημοτικό η Τοπικό συμβούλιο . Οι Δημοτικές εκλογές είναι αναμφίβολα κρίσιμες για τον κάθε τόπο γιατί μέσα απο αυτές εκλέγονται οι άνθρωποι αυτοί που διοικούν την τοπική κοινωνία και που αναλαμβάνουν να λύνουν τα καθημερινά προβλήματα , αναλαμβάνουν την ανάπτυξη του τόπου τους , την ποιότητα της ζωής μας .

Πρέπει ολοι μας να συμμετάσχουμε σε αυτή τη διαδικασία που είναι μην ξεχνάμε μια πραγματική γιορτή της Δημοκρατίας !

Είμαι η πέμπτη εκλογική μου μάχη .Πάντα μέσα από τις ασχολίες μου με τα κοινά του τόπου μου , προσπαθούσα για το καλύτερο για τον συνδιασμό που είχα την τιμή να αγωνίζομαι μαζί του.
Πιστός σε αυτό το ραντεβού έδωσα την μάχη μου με σεβασμό στον πολίτη ψηφοφόρο αλλά και στους συνυποψήφιούς μου. Προασπίστηκα ένα τεράστειο έργο του νυν Δημάρχου μας, του Δημάρχου του Δήμου Γέρακα και αυριανού Δημάρχου του ενιαίου Δημου Παλλήνης του Θανάση Ζούτσου . Ενός ανθρώπου που έκανε πράξη τα αυτονόητα και με σκληρή δουλειά έφτιαξε εναν Δημο-Πρότυπο . Ενός ανθρώπου που έχει μπροστά του πολύ δουλειά με τον καινούργιο Δήμο που δημιουργήθηκε , έχει όμως και όλα αυτά τα όπλα που θα τον ωθήσουν να τα καταφέρει και πάλι στην επόμενη θητεία του.
Ορεξη για δουλειά - Όραμα - Αξιους και ικανούς συνεργάτες .

Εκλέξτε τους λοιπόν αγαπητοί ψηφοφόροι αύριο με την δυναμική σας παρουσία !
Σας ζητώ να πείτε ναι στην πρόοδο και στην ανάπτυξη να πείτε όχι στην ανευθυνότητα της αποχής .
Ολοι μαζί και μόνο μέσα απο τις κάλπεις μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερη τη κοινωνία μας !!

Κάθε φορά που κατεβαίνω στις εκλογές ( η 5η είναι αυτή ) αισθάνομαι περηφάνεια τιμή και συγκίνηση. Είμαι απο τους ανθρώπους που έχουν κάνει την Δημοκρατία τρόπο ζωής και όχι το μέσο για την ανάδειξή τους μέσα στο οποιοδήποτε πολιτικό σκηνικό . Πιστεύω ακράδαντα ότι οι άνθρωποι που ασχολούντε με τα κοινά απο οποιοδήποτε μελτερίζι και αν είναι θα πρέπει να έχουν
ήθος , αξιοπρέπεια , συνέπεια, αποφασιστικότητα, δυναμισμό, τόλμη και οράματα .

Ο συνδιασμός μας " ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  - ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ " εγγυάται με την προσωπικότητα ολων των  συνυποψηφίων μου και με τον ηγέτη μας τον Θανάση τον Ζούτσο όλα τα παραπάνω και είναι έτοιμος να συνεχίσει το έργο του με πίστη και αποφασιστικότητα.

Καλή ψήφο λοιπόν , ώριμη και αποτελεσματική , μια ψήφο ελπίδας , μια ψήφο που θα δώσει δύναμη σε άξιους και ικανούς ανθρώπους .

Παπαναστασόπουλος Νίκος


Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Εκλογική Περιφέρεια Γέρακα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου