22/9/10

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΟΥΤΣΟΣ - ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΜΕ "ΣΥΝΤΑΓΗ" ΓΕΡΑΚΑ


Συνέντευξη Ζούτσου from Alekos Filippousis on Vimeo.

Αισιόδοξος πως θα μπορέσει να εξαλείψει τις οικονομικές οφειλές του Δήμου Παλλήνης, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Γέρακα, Αθανάσιος Ζούτσος, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο dimarxe.gr. Ο κ. Ζούτσος κατέστησε σαφές πως η πολιτική που εφάρμοσε στον Δήμο του αποτελεί «κλειδί» έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα ο νέος Δήμος Παλλήνης να είναι πλεονασματικός.

Αναλυτικότερα:
Όσον αφορά τα έργα και της ημέρες του στο Δήμο Γέρακα, σημείωσε: «Ο Γέρακας έχει προχωρήσει. Έχει οργανωθεί πάνω σε μία σύγχρονη πόλη πάνω στο σχεδιασμό που πραγματοποιήσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας και της ανάπτυξης του Γέρακα. Όλα τα καταφέραμε με συνετή διαχείριση. Τα χρήματα που πλήρωναν οι δημότες μας τα χρησιμοποιούσαμε για έργα υποδομής. Πετύχαμε ισόρροπη ανάπτυξη σε όλο το Γέρακα».
Για την πολιτική που εφάρμοσε: «Δεν σπαταλήσαμε χρήματα άσκοπα ούτε προσφύγαμε σε ρουσφετολογικές προσλήψεις και να δημιουργήσουμε περιττές ανελαστικές δαπάνες. Τα πράγματα είναι πολύ απλά αν δεν ενδώσεις στον πειρασμό των ρουσφετολογικών προσλήψεων και των σπαταλών».
Αναφορικά με τον Δήμο Παλλήνης, τόνισε:

 «Ο Δήμος Παλλήνης έχει οικονομικό χρέος. Μέσα από μία άλλη λογική, ο Δήμος Παλλήνης όχι μόνο δεν θα έχει χρέος αλλά θα μιλάμε για χρηματικό υπόλοιπο, όπως στο Γέρακα. Τα πράγματα είναι απλά». 

Ακόμα, μίλησε για το πρόγραμμα «Καλλικράτης» αλλά και την υποψηφιότητά του για το νέο Δήμο Παλλήνης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου